BrainMax LAUF Protein nativní syrovátkový protein vanilka 1000 g

Neohodnoceno
Upgradovali jsme už tak dobrý Performance protein změnou běžného kolagenu na Grass-fed kolagen a celkově vyladili chuť a rozpustnost k dokonalosti. Naprosto přelomová kombinace vysoce kvalitního nativního syrovátkového proteinu s Grass-fed hydrolyzovaným kolagenem typu I a III, kolostrem. Místo kokosového oleje jsme použili kokosové mléko, díky kterému se snadněji rozpouští a protein má krémovější konzistenci. Svým složením a čistotou je naprostým unikátem. Můžete si být jisti, že kombinace látek v jednom produktu v takové kvalitě neexistuje. Není určen pouze k snadnému doplnění kvalitního zdroje bílkovin. Performance Protein je komplexním řešením pro regeneraci, střevo a imunitu. I přestože je dochucen pouze přírodním sladidlem stévií a inulinem z čekanky, vyniká skvělou chutí i vůní. Navíc neobsahuje žádné balastní látky ani lepek.Poznámka: Kombinace kokosového oleje a kolostra může tvořit hrudky, které ovšem na kvalitu proteinu nemají vliv.
999 Kč 891,96 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem
Kód: 914133787930731
BrainMax LAUF Protein nativní syrovátkový protein vanilka 1000 g
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Růst svalů, zdraví střev a pevné klouby s lahodným proteinem

Performance Protein je více než jen obyčejný protein. Jde o promyšlenou kombinaci složek, která kromě nativního syrovátkového proteinu obsahuje také kravské kolostrum a Grass-fed hydrolyzovaný kolagen. Dohromady tvoří protein, který zajistí nejen doplnění bílkovin z toho nejlepšího zdroje, ale také komplexní podporu pro zdraví a vitalitu. Jeho unikátní složení z něj činí ideální volbu pro ty, kteří hledají kvalitu a účinnost v jednom produktu. Bez ohledu na to, zda jste sportovec, aktivní jedinec, nebo prostě chcete podpořit své zdraví a vitalitu, Performance Protein je tou nejlepší volbou.

Nativní protein z mléka od volně se pasoucích krav 

Nedenaturovaný nativní syrovátkový protein je získáván za studena přímo z čerstvého kravského mléka od volně pasoucích se krav krmených trávou, které pochází z kontrolovaného evropského chovu. Oproti běžným proteinům prochází mléko pouze jednou šetrnou pasterizací (běžně se pasterizuje 2x). Proces mikrofiltrace probíhá při velmi nízké teplotě (do 10°C), při které si protein zachovává imunoglobuliny a enzymy. Díky tomu je lépe stravitelný, dobře se vstřebává a hlavně má lepší využitelnost obsažených bílkovin. Díky šetrné a přímé metodě zpracování z čerstvého mléka nejsou porušeny vazby mezi aminokyselinami a celkově se v proteinu nachází vyšší koncentrace aminokyselin zejména proanabolického leucinu.

S hydrolyzovaným grass-fed kolagenem pro zdravější klouby

Hydrolyzovaný kolagen nezbytný pro zdraví pokožky, vlasů, nehtů i kloubů. Jeho hlavní předností je, že je snadno stravitelný a efektivně se v těle vstřebává a podporuje produkci vlastního kolagenu. Hydrolyzovaný kolagen je biologicky dostupnější, protože prochází procesem hydrolyzace, kdy jsou jednotlivé proteiny “rozbity” na menší kolagenové peptidy, které buňka snadno příjme. Tím významně přispívá k obnově a hydrataci pokožky, posílení vlasů a nehtů a zlepšení flexibility kloubů. Jeho užívání je vhodné především pro sportovce, seniory nebo jedince trpící problémy s klouby a pokožkou. Hydrolyzovaný kolagen je také skvělou volbou pro ty, kdo chtějí podpořit svou tělesnou regeneraci a celkové zdraví.

Kolostrum pro lepší imunitu

Kolostrum je skutečným pokladem pro lidský organismus. Jde o první mléko, které matky savců produkují v prvních dnech po porodu, aby poskytly svým mláďatům silnou imunitu pro přežití. Nejde však pouze o imunitu.V kravském kolostru se nachází 30x - 40x vyšší koncentrace imunitních látek než v lidském těle. Jsou to především imunoglobuliny, laktoferin, vitamíny a minerály v nejvíce bio dostupné formě a v neposlední řadě růstové faktory. Kolostrum stimuluje imunitní systém mladých čerstvě narozených telat a pomáhá jim vypořádat se v prvních hodinách života s patogeny ohrožující jejich život.

LAUF ProteinPerformance Protein
Pro koho je vhodnýPro profesionální sportovce, fyzicky aktivní muže i ženy a ty, kteří potřebují doplnit bílkoviny.Pro všechny, kteří potřebují doplnit bílkoviny během dne, posílit imunitu, zdraví střev a kloubů.
Forma nativní syrovátkyKombinace nativního syrovátkového koncentrátu a izolátu.Nativní syrovátkový koncentrát
SlazenoLístky stévieLístky stévie
Původ mlékaLitvaLitva
Bílkoviny26 g26 g
Sacharidy v 1 dávce (35 g)2,7 g1,8 g
Tuky v 1 dávce (35 g)0,5 g2,1 g
LaktózaNižší obsah laktózyVyšší obsah laktózy

Rozdíl mezi Performance Proteinem a LAUF Proteinem

LAUF i Performance Protein obsahují nativní protein nejvyšší kvality. Avšak s tím rozdílem, že LAUF obsahuje 100% nativního proteinu v podobě izolátu a koncentrátu v poměru 1:1. Zatímco Performance obsahuje nativní syrovátkový protein z62% a z 26% grass-fed kolagen. Zároveň je obohacen o kravské kolostrum a kokosový olej. LAUF protein obsahuje bohatší spektrum aminokyselin především proanabolický leucin, neboť obsahuje 100% nativního syrovátkového proteinu. LAUF protein je více zaměřený pro doplňování bílkovin nejen pro sportovní výkon a růst svalů, zatímco Performance má širší využití pro imunitu, střevo, ale i trénink.

S kokosovým mlékem pro jemnou chuť

Performance Protein s přídavkem kokosového mléka je ideální volbou pro každého, kdo hledá kvalitní a chutný zdroj bílkovin. Kokosové mléko zásobuje tělo důležitými vitamíny, minerály a kvalitními tuky. Hlavně kyselinou laurovou, která napomáhá lepšímu rozmíchání proteinu a dodává mu krémovější konzistenci. Historicky bylo kokosové mléko využíváno jako zdroj hydratace, takže vaše tělo bude s každou dávkou dokonale zásobeno. Performance Protein s kokosovým mlékem - pro ty, kdo chtějí více než jen bílkoviny.

Rozdíl mezi nativním syrovátkovým proteinem a běžným “sýrovým” syrovátkovým proteinem

Nativní syrovátkový protein se vyrábí za studena přímo z čerstvého mléka od krav pasoucích se na pastvinách a krmených trávou. Zatímco “sýrový” syrovátkový protein se vyrábí ze sýru, přesněji řečeno z vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýru, syrovátky. Běžný syrovátkový protein je tedy oproti nativnímu proteinu více zpracovanou potravinou a při procesu výroby dochází k degradaci aminokyselin i prospěšných látek, neboť se nejdřív musí mléko pasterizovat zahřátím, poté se za vyšších teplot vyrábí sýr a v poslední fázi výroby ještě dochází k zahřívání syrovátky získané ze sýru, aby byl vyroben syrovátkový protein. Zatímco u nativního proteinu dochází pouze k jedné pasterizaci na začátku při výrobě mléka a poté se filtrací přímo z mléka šetrně za nízkých teplot získává nativní syrovátkový protein bez degradace křehkých vazeb mezi aminokyselinami. Výsledným produktem je pak protein mimořádně kvalitní, čistý a pro tělo velmi dobře vstřebatelný i stravitelný. Nativní protein se vyznačuje vyšší koncentrací aminokyselin a tělu prospěšných látek (laktoferin, imunoglobulin). Nativní protein je kaviárem mezi proteiny. Studie ukazují, že nativní syrovátkový protein zvyšuje koncentraci aminokyselin v krvi více než běžný syrovátkový protein nebo mléko, což by mohlo zjednodušeně řečeno prodloužit čas pro budování svalů v těle

Šetrná výroba proteinu z nativní syrovátky

Jeden z důvodů, proč si nativní syrovátka vede tak dobře v obsahu a vstřebatelnosti bílkovin, je výrobní proces. U proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltraceza studena (teplota do 10°C). Jednoduše řečeno lze říci, že výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i vyšší množství aminokyselin.

26,25 g bílkovin a 4,89 g BCAA v každé dávce!

Nativní syrovátka je bohatá na aminokyseliny. Je obzvlášť specifická vysokým množstvím leucinu a cystinu. Leucin stimuluje proces proteosyntézy. Proces při kterém se z aminokyselin vytvářejí bílkoviny. Díky leucinu je tento proces mnohem rychlejší. Druhou aminokyselinou je cystin, který je prekurzorem glutathionu. Jednoho z dvojice nejsilnějších antioxidantů v těle. Tyto aminokyseliny jsou pro nás velmi důležité, protože se podílí na budování svalové hmoty a regeneraci. Zároveň jsou však velmi křehké a citlivé na teplo. Nativní syrovátka je svým šetrným zpracováním bohatá na obě aminokyseliny a tím je kvalitním zdrojem bílkovin nejen po tréninku.

Vynikající chuť bez cukrů nebo umělých sladidel

Příjemnou nasládlou chuť proteinu propůjčily lístky stévie. Bylinka, která je až 300 krát sladší než cukr, neobsahuje žádné kalorie, a navíc nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Především, oproti umělým sladidlům, nemá špatný vliv na střevní mikrobiom. Pro krémovější konzistenci jsme použili semena guarových plodů. Ty obsahují podíl vlákniny, která prospívá zdraví střev a udrží pocit nasycení.

Dávkování

Rozmíchejte 1 vrchovatou odměrku (35 g) s 200 ml vody nebo mléka. S ohledem na denní příjem bílkovin užívejte 1-3 dávky denně. Své využití najde nejen po tréninku, ale i při přípravě snídaňové kaše, smoothie, nebo klidně i při pečení pro obohacení klasických buchet a dezertů o cenné bílkoviny.

Výživové údaje a složení 

Velikost dávky: 35 g (1 odměrka)Balení obsahuje 28 dávek.Na 100 gna 35 g
Energetická hodnota1377 kJ/ 329 kcal 481 kJ/ 115 kcal
Tuky0,54 g0,19 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,48 g0,17 g
Sacharidy8,90 g3,11 g
- z toho cukry8,14 g2,85 g
Vláknina7,60 g2,66 g
Bílkoviny70,67 g24,73 g
Sůl0,31 g0,11 g

 

Složení: Nativní syrovátkový koncentrát (62%), hovězí kolagen typu I a III (26%), kakao, kravské kolostrum, kokosové mléko, kakao, guarová guma (přírodní vláknina), sladidlo (steviol glykosidy).

Podíl aminokyselin 

Velikost dávky: 35 g (1 odměrka)Balení obsahuje 28 dávek.na 100 g (g)na 35 g (g)
Kyselina glutamová11,58 g4,05 g
Leucin7,01 g2,45 g
Kyselina Asparagová6,92 g2,42 g
Glycin6,69 g2,34 g
Lysin6,21 g2,17 g
Prolin5,68 g1,99 g
Alanin4,51 g1,72 g
Arginin3,51 g1,58 g
Valin3,35 g1,17 g
Isoleucin3,31 g1,16 g
Serin3,11 g1,09 g
Threonin2,97 g1,04 g
Fenylalanin2,47 g0,86 g
Tyrosin2,13 g0,75 g
Cystein1,52 g0,53 g
Methionin1,40 g0,49 g
Histidin1,31 g0,46 g
Tryptofan1,12 g0,39 g
   

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: